Real Madridin vapaapotkusankari myöntää: ”Tämä on katkeransuloinen tunne”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid joutui sunnuntaina koville vierasottelussa Real Betisiä vastaan, mutta sai lopulta täydet sarjapisteet Betis-kasvatti Dani Ceballosin onnistuttua maalinteossa. Ceballos asettui pallon taakse vapaapotkussa ensimmäistä kertaa Real Madridissa pelatessaan, ja koki heti ratkaisevan onnistumisen.

Ceballos ei tuulettanut maaliaan entistä seuraansa vastaan – kuten jalkapalloetikettiin kuuluu – mutta myönsi pettymyksensä sevillalaisyleisön hänelle osoittamaan vihellyskonserttiin.

– Olen antanut tällä kentällä kaikkeni. Kasvoin täällä jalkapalloilijana enkä odottanut tällaista vastaanottoa. Olen iloinen, mutta tämä on myös katkeransuloinen tunne, sillä en saanut vanhoilta faneiltani rakkautta, Ceballos totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

Ratkaisevaa vapaapotkua oli alun perin asettumassa ampumaan Sergio Ramos, mutta Ceballos pyysi tältä tilaisuuttaan.

– Halusin ampua sen ja luotsin itseeni. Sergio tiesi sen, ja tein maalin Pau Lópezin taakse. Löysin muurista aukon, Ceballos kertaa.

Valmentaja Santiago Solari peluutti varamiehistä Real Madridia kolmen puolustajan linjalla, vastaiskutaktiikkaa painottaen. Real Betis piti palloa, ja Ceballosin mielestä taktiikka toimi.

– Madrid on vahva pallon kanssa ja ilman. Madrid on erittäin vahva vastaiskujoukkue, Ceballos kehaisi omiaan.

Real Madrid ei ollut saanut täysiä sarjapisteitä suoran vapaapotkun ansiosta yli kuuteen vuoteen.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää