Villarreal ja Real Madrid jakoivat pisteet torstai-iltana pelatussa rästiottelussa lopulta maalein 2-2.

Villarreal sai otteluun loistavan lähdön. Kesällä seuraan palannut Santi Cazorla teki kauden ensimmäisen maalinsa vain kolmen minuutin jälkeen. Boksin reunalta lähtenyt komea laukaus ohitti Thibaut Courtois’n ja vieraat olivat yllätetty ensimmäistä kertaa.

Cazorlan avausmaali oli vuoden ensimmäinen osuma La Ligassa.

Real Madrid ei joutunut olemaan kauaa tappioasemassa – tarkemmin todettuna vain muutaman minuutin. Karim Benzema puski Real Madridin tasoihin seitsemännellä minuutilla Villarrealin toppariparin välistä.

Real Madrid nappasi johtoaseman itselleen varttia myöhemmin. Toni Kroos lähetti vapaapotkusta keskityksen kohti Villarrealin boksia ja Raphaël Varane iski Real Madridin La Liga -kauden ensimmäisen erikoistilannemaalin myötä vieraat maalin etumatkalle.

Villarreal haki toisella jaksolla vimmatusti tasoitusmaalia, mutta Real Madrid näytti pitkään pitävän johtoaseman itsellään loppuun saakka. Cazorla oli kuitenkin eri mieltä. Pallotaituri puski Villarrealin tasoihin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä ja Villarreal onnistui kuin onnistuikin nappaamaan tasapelipisteen Real Madridilta.

Real Madrid sai ottelussa ikäviä uutisia, sillä Gareth Bale loukkaantui ja joutui jättämään ottelun kesken.