Uutisoimme eilen L’Equipen tietojen pohjalta, että Paris Saint-Germainin hyökkääjän Edinson Cavanin siirto Atlético Madridiin on kariutunut. Perjantain lehdistötilaisuudessaan PSG vahvisti, että uruguaylaiskärki jää seuraan loppukaudeksi.

– Emme päässeet [siirrosta] yhteisymmärrykseen kenenkään kanssa. Aloitimme yhdessä vaiheessa neuvottelut, muttemme päässeet ehdoista sopuun, kommentoi PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo AP:n mukaan.

– Elämässä on huonompiakin asioita kuin PSG:hen jääminen, veisteli pariisilaisten päävalmentaja Thomas Tuchel.

[readmore from=Cavani-Edinson]

– Hänen on löydettävä itsevarmuutensa ja rytminsä uudestaan. Edi on täällä ja hän on mahtava pelaaja. Me emme aio muuttaa tätä joukkuetta, ja se on hyvä asia.

Sky Sportsin tietojen mukaan Atléti tarjosi PSG:lle Cavanista vajaat 18 miljoonaa euroa, mutta ranskalaisseura halusi vielä noin 12 miljoonaa euroa enemmän.

Urugualaishyökkääjän ja PSG:n sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa siirtymään toiseen seuraan ilman siirtokorvausta. Sky Sportsin mukaan Atléti on vahvoilla Cavanin tavoittelussa myös tuolloin, koska madridilaiset pääsivät hänen kanssa jo henkilökohtaisista ehdoista sopuun.

Helmikuussa 33 vuotta täyttävä Cavani on 198 osumallaan PSG:n seurahistorian paras maalintekijä, mutta hän on jäänyt tällä kaudella nokkimisjärjestyksessä Mauro Icardin taakse.