Atlético on ollut Edinson Cavanin kintereillä jo yli kuukauden ajan.

Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista joulukuussa. Atlético ja PSG ovat neuvotelleet Cavanin siirrosta läpi tammikuun. Cavanin sopimus PSG:n kanssa loppuu kuluvan kauden jälkeen.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Atlético on luottavainen Cavanin siirron suhteen. PSG on valmis myymään Cavanin 20 miljoonalla eurolla. Atlético on tehnyt Cavanista PSG:lle kymmenen miljoonan euron tarjouksen, jonka PSG hylkäsi.

Atlético on valmis nostamaan tarjousta saadakseen Cavanin. Seura haluaa toteuttaa Diego Simeonen toiveen, joka on halunnut Cavanin Atléticoon jo pitkän aikaa.

ESPN:n mukaan Cavani on herättänyt kiinnostusta myös Valioliigassa, mutta uruguaylaiskärki haluaa siirtyä ainoastaan Atléticoon.

Cavanin veli ja agentti Walter Guglielmone avasi Atléticon kiinnostusta Calciomercaton haastattelussa.

– Cavani voi pelata vielä huipputasolla usean vuoden ajan. Kesällä hänet voi saada ilmaiseksi, mutta Atlético haluaa hänet tosissaan jo tammikuussa ja tekee kaikkensa saadakseen Edinsonin jo kesken kauden.

Cavani on kieltäytynyt pelaamasta PSG:n riveissä tammikuun aikana päästäkseen siirtymään Atléticoon. PSG:n seurajohto on todennut julkisesti Cavanin haluavan lähteä seurasta Atléticoon.