Atlético Madrid on kärsinyt koko kauden ajan hyökkäyspään tehottomuudesta. Maalinteko on ollut vaikeaa, ja Diego Costan välilevytyrä vain lisäsi ongelmia.

Markkinoilta on etsitty uutta kärkimiestä, ja sitkeimmät huhut yhdistävät Atléticoon PSG:n uruguaylaiskärki Edinson Cavanin. Cavanin sopimus Ligue 1 -jätin kanssa umpeutuu kesällä, jatkosopimusta ei näköpiirissä ole, ja mies itse haluaa tiettävästi vaihtaa maisemaa jo tammikuussa.

Toistaiseksi PSG on vakuutellut, ettei Cavani ole lähdössä vielä minnekään, mutta sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessaan joukkueen valmentaja Thomas Tuchel ei ollut enää yhtä varma asiasta.

– Cavanin tilanne on epävarma. Emme tiedä, mitä hänen kanssaan tapahtuu. En voi vakuuttaa, että hän jatkaa pelaamista meillä ja on Pariisissa vielä helmikuussa, Tuchel sanoi lehdistölle AS:n mukaan.

Cavani on aloittanut seuransa siirtoon painostamisen ja on kieltäytynyt pelaamasta PSG:n viimeisessä kahdessa ottelussa. Tuchelin tuoreen lausunnon perusteella ehdotonta myyntikieltoa ei enää ole, mutta näkemykset hinnasta vain ovat kaukana toisistaan.

[readmore from=Cavani-Edinson]

Ranskalaislehdistön mukaan PSG haluaa Cavanista 30 miljoonaa euroa. Atlético puolestaan on tarjonnut kymmentä miljoonaa. Kompromissin löytäminen ei välttämättä ole helppoa, mutta tarjous on siis pöydällä. Tämä on Pariisistakin jo vahvistettu.

– Atlético on tehnyt meille tarjouksen, jota emme ole hyväksyneet. Cavani on pyytänyt siirtoa, mutta en tiedä, miten asia tulee ratkeamaan, myönsi PSG:n urheilujohtaja Leonardo.