Sevillan seurapresidentti kommentoi seuran ennätysvilkasta siirtoikkunaa – ”En muista vastaavaa”

© Kuva: Getty Images

Sevilla on ollut hyvin aktiivinen siirtomarkkinoilla. Seura on hankkinut tähän mennessä peräti kahdeksan pelaajaa, ja lisää on todennäköisesti tulossa.

Sevillan seurapresidentti José Castro kertoi mielipiteensä seuran siirtoikkunasta ja kertoi myös siitä, millä tavalla urheilutoimenjohtaja Monchi on Castroon yhteydessä hankintojen suhteen.

– En muista mitään vastaavaa. Tämä kesä on ollut hurja sen suhteen. Se osoittaa, että teemme riittävästi töitä. Luonnollisesti myymme pelaajia, se on normaalia. Emme kuitenkaan liikaa, Castro muistutti.

– Monchi soittaa minulle muutaman kerran aamuisin. Hän soittaa myös päivisin, iltapäivällä ja illalla. Joskus olen herännyt yöllä kahden aikaan hänen soittoonsa. Teemme kaikkemme sen eteen, jotta valmentajalla olisi mahdollisimman aikaisin lopullinen joukkue käytössään. Tämä on historiallinen siirtoikkuna.

Sevilla on hankkinut tähän mennessä Lucas OcamposinJules KoundénDiego CarlosinMunas DabburinJoan Jordánin ja Luuk de Jongin. Sevilla lunasti myös Maximilian Wöberin lopullisesti omakseen Ajaxista ja lainasi Sergio Reguilónin Real Madridista.

Muun muassa Pablo Sarabia ja Quincy Promes ovat poistuneet seurasta. Sevilla tienasi kaksikosta yhteensä vajaat 34 miljoonaa euroa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää