Atlético voitti päättyneellä kaudella La Ligan mestaruuden.

Jälleen loistavan kauden pelannut Jan Oblak valittiin La Ligan parhaaksi pelaajaksi. Iker Casillasin mielestä palkinto meni oikeaan osoitteeseen.

– Oblak ansaitsi La Ligan parhaan pelaajan palkinnon. Miksei maalivahti voisi voittaa sitä? Oblak pelasi uskomattoman kauden ja oli hyvin tärkeässä roolissa Atléticon mestaruudessa, Casillas totesi La Ligan haastattelussa.

Päättyneellä kaudella jopa neljä seuraa taisteli mestaruudesta kauden lopussa. Lopulta mestaruus ratkesi viimeisessä ottelussa. Casillas pitää siitä.

– Päättynyt kausi oli jännittävämpi kuin sitä edellinen. Kolme kierrosta ennen loppua peräti neljä seuraa taistelivat mestaruudesta ja se vahvistaa sen, että kyseessä on loistava ja hyvin kilpailukykyinen sarja. Real Madridin kannattajien harmiksi seura ei voittanut mestaruutta, mutta siitä huolimatta kyseessä oli upea kausi La Ligan kannalta.

– Mielestäni sellainen sarja, jossa ei ole oikeasti kilpailua mestaruudesta, on tylsä. Pelaajille ja La Ligalle on tärkeää, että sarjassa on kilpailua.

Lähde: Mundo Deportivo