Iker Casillas kuuluu historian parhaimpien maalivahtien joukkoon. Casillas pelasi huipputasolla yli 20 vuoden ajan.

Casillas kuuluu myös Real Madridin seurahistorian suurimpien seuralegendojen joukkoon pelattuaan seuran edustusjoukkueessa 17 vuoden ajan.

Santi Cañizares haastatteli Casillasia YouTube-kanavallaan. Cañizares tiedusteli Casillasilta, mikä oli hänen uransa erityisin hetki. Urallaan kolmesti Mestarien liigan voittanut Casillas piti Real Madrid -debyyttiään uransa tärkeimpänä hetkenä.

– Urani tärkein päivä oli debyyttini Real Madridissa. Se oli maailmanmestaruuttakin tärkeämpi, koska voidaksesi voittaa maailmanmestaruuden on sinun debytoitava ammattilaisjalkapallossa joku päivä. Unelmoin nimenomaan ammattilaisuudesta, Casillas totesi.

– Tietenkin maailmanmestaruus on yksi urani erityisimmistä hetkistä ja saavutuksista. Tärkeintä on unelmoida ammattilaisuudesta ja sen jälkeen Mestarien liigan ja maailmanmestaruuden voittamisesta.

– Muistan katsoneeni televisiosta, kun Dunga nosti maailmanmestaruuspokaalin ilmaan kesällä 1994. Ajattelin sen olevan minulle mahdotonta. Ajattelin, että siihen tilanteeseen pääsevät vain harvat.

Casillas avasi samaisessa haastattelussa nykyistä työnkuvaansa Real Madridissa. Lue Casillasin mietteet täältä.

Lähde: MARCA