Real Madridin legendamaalivahti Iker Casillas palaa seuran palvelukseen tänä kesänä, kertoo Marca.

Casillasista, 39, on tulossa Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin neuvonantaja. Titteli on siis jo selvillä, mutta hänen tarkka työnkuvansa selviää vasta tulevina viikkoina.

Espanjan entisellä maajoukkuevahdilla on yhä pelaajasopimus Portugalin suurseuran Porton kanssa, mutta hänen edellisestä ottelustaan on aikaa jo 15 kuukautta. Casillas sai sydänkohtauksen viime vuoden toukokuussa Porton harjoituksissa, eikä ole sittemmin ollut joukkueen kokoonpanossa. Kuluvalla kaudella hän on toiminut yhteyshenkilönä Porton joukkueen ja seurajohdon välillä.

Marcan mukaan Casillas jättää Portugalin taakseen Porton kauden päätyttyä ja palaa Real Madridiin, jonka edustusjoukkueessa hän pelasi 725 ottelua vuosina 1999-2015. Vain Raúl (741) on pelannut enemmän kilpailullisia otteluita Madridin ykkösmiehistössä.

Casillas voitti Los Blancosin riveissä muun muassa viisi La Ligan mestaruutta ja kolmesti Mestarien liigan. Espanjan A-maajoukkueen paidassa Casillas on esiintynyt 167 ottelussa ja juhlinut kertaalleen maailmanmestaruutta sekä kahdesti EM-kultaa.