Erotuomariasiantuntijan mielestä Real Madrid sai tuomarilta apuja: ”Casemiron taklaus oli punaisen paikka”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid nousi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella tappioasemasta 2-1-voittoon, kun se vieraili sunnuntai-iltana Valencian kotistadionilla Mestallalla. Päävalmentaja Carlo Ancelotti kiitteli noususta etenkin joukkueensa lannistumatonta taisteluilmettä, mutta AS:n erotuomariasiantuntijan Eduardo Iturralde Gonzálezin mielestä Real Madrid sai myös tuomarilta apuja.

Ensimmäisellä puoliajalla pelattiin neljä minuuttia lisäaikaa, sillä jaksolla nähtiin peräti kolme loukkaantumisista johtunutta vaihtoa. Lisäajan päätteeksi Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro rikkoi Valencian Maxi Gómezia. Tuomari nosti Casemirolle varoituksen, mutta Iturralden mielestä kortin värin olisi pitänyt olla punainen.

– Casemiro meni jalka suorana täydellä voimalla nilkan päälle. Minun mielestäni se oli punaisen paikka. Hän heittäytyy, menettää kehon hallinnan ja taklaa vastustajaa jalan etupuolelta. Se oli erittäin raju pelitapa, Iturralde kommentoi.

Ottelussa vaadittiin myös kahta rangaistuspotkua, mutta yhtään ei tuomittu. Kun Valencian pelaajat vaativat 28. minuutilla rankkaria Maxi Gómezin kamppailtua David Alaban kanssa, ei tilanteessa ollut Iturralden mielestä mitään aineksia pilkkuun.

– Valencian pelaaja haki kontaktia. Tilanne tapahtui joka tapauksessa alueen ulkopuolella, mutta ei siinä ollutkaan mitään.

Real Madrid olisi sen sijaan ansainnut rankkarin pelin viimeisillä minuuteilla, johtaessaan peliä jo 2-1.

– Minusta se oli rankkari, sillä hän [Valencian toppari Omar Alderete] ei osu palloon, vaan potkaisi Viniciusta, Iturralden tuomio kuului.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.