Portugalin A-maajoukkueessa 59 ottelua pelannut ja sekä EM-kultaa että Nations Leaguen voittanut William Carvalho on lähellä siirtoa Valioliigan Leicesteriin. Radio Marca Sevillan mukaan Leicester ja 28-vuotias Carvalho ovat jo päässeet sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Saman lähteen mukaan Leicester on valmis maksamaan keskikentän pohjapelaajasta merkittävän summan. Real Betis suunnittelee joka tapauksessa Carvalhon myyntiä tänä kesänä.

Real Betis maksoi Carvalhosta toissa kesänä Sporting Lissabonille 16 miljoonaa euroa plus neljä miljoonaa euroa bonuspykälien täyttyessä. Tällä summalla se sai pelaajan oikeuksista 75 prosenttia, joten neljäsosa myyntisummasta menee edelleen Sportingille. Transfermarkt arvioi Carvalhon nykyiseksi markkina-arvoksi saman 16 miljoonaa euroa.

Äskettäin perheenlisäystä saanut Carvalho on pelannut kahden kauden aikana Betisissä 52 ottelua, joista La Liga -pelejä on 39. Maalitiliään hän ei ole avannut, mutta maalisyöttöjä on viisi.

[readmore from=Carvalho-William]

Carvalhon toista La Liga -kautta ovat kiusanneet lihasvammat, joiden takia hän on pelannut tällä kaudella vain yhdeksän ottelua. Näissä tilastoihin on merkitty neljä varoitusta ja yksi punainen kortti.

Nyt Carvalho on terve ja harjoittelee normaalisti. Betisin pelaavaan kokoonpanoon hän ei ole kuitenkaan vielä koronatauon jälkeen mahtunut.

Lähde: Marca