Real Madrid otti sunnuntaina rutiininomaisen 2-0-voiton Valenciasta. Ikäviin uutisiin kuuluu kuitenkin se, että vasta sairastuvalta palannut Dani Carvajal loukkaantui heti paluuottelussaan uudestaan, ja joutui vaihtoon jo alle puolen tunnin jälkeen. Carvajalin vamma on oikeassa takareidessä, kuten edellinenkin.

Realin valmentaja Zinédine Zidanea vamma huolestuttaa, sillä laitapuolustajan loukkaantumiset tuntuvat koko ajan vain yleistyvän.

– En ymmärrä sitä. Hänellä on ollut vammoja paljon, ja minä olen huolissani. Pelaajan menettäminen harmittaa minua. Se on uusiutunut vamma. Olen Carvan puolesta pahoillani, sillä hän oli kunnossa ja pelasi hyvin. Hän on meille tärkeä pelaaja, mutta en osaa selittää näitä loukkaantumisia, Zidane sanoi medialle AS:n mukaan.

Ottelukalenteri on koronakauden myöhäisen aloituksen vuoksi ahdas, ja sen uskotaan johtavan monissa joukkueissa loukkaantumisiin. Zidanekin muistutti siitä, ettei kauteen valmistautuminen ollut normaalia, ja harjoituskausi jäi hyvin lyhyeksi.

– Olen kaikkien avainpelaajien loukkaantumisista pahoillani. Ne ovat pahinta, mitä valmentajalle voi tapahtua. Toivon, ettei Carvajalin vamma ole vakava, mutta enempää en voi sanoa.

Carvajalin ohella sairaslistalla ovat myös Eden Hazard, Éder Militão, Marcelo, Álvaro Odriozola, Sergio Ramos, Rodrygo ja Fede Valverde.

[readmore from=Real-Madrid]

Siitä Zidane oli mielissään, että puolustus on pysynyt viime peleissä tiiviinä. Kahdessa viime ottelussa Realin maalia kohti on lauottu yhteensä vain kerran.

– On selvää, että olemme parantaneet, ja uskomme siihen, mitä teemme, Zidane kuittasi.