Real Madridin 1000 päivän kunnia kuin kadonnutta aikaa: ”Jalkapallolla ei ole muistia”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin kotiareena Wanda Metropolitano toimii näyttämönä, jolla kruunataan uusi Euroopan jalkapallovaltias, kesäkuun ensimmäisen päivän iltana. Tuota ennen Real Madridille ehtii tulla täyteen 1000 yhtäjaksoista päivää maanosan seurajoukkuemestarina.

Los Blancosille jo tutuksi käynyttä pystiä ollaan nostettu kerta toisensa perään, mutta nyt sen osoite muuttuu. Real ei voita tällä kaudella mitään. Marca asettaa yhdelle joukkueen luottomiehistä, Dani Carvajalille kysymyksen siitä, millaista kritiikkiä ryhmälle on oikeutettua antaa. Tällaisten tilanteiden edessä on usein hyvä kaivaa itsestään esille pieni filosofi.

– Uskon, että meidät on kirjattu jalkapallon historiaan. En usko, että vastaavaan pystyy kukaan jatkossa, tai ainakin se tulee olemaan kovin vaikeaa. Samaan aikaan, jalkapallolla ei ole muistia. Kaikessa on kyse juuri tästä hetkestä. Voit hävitä keskiviikkona, ja unohtaa sen lauantaina. Sillä, mitä tapahtui joskus aiemmin, ei ole enää merkitystä.

Joukkueeseen nyt kohdistettu kritiikki on siis tullut aiheesta.

– Olemme saaneet kritiikkiä, ja meitä on kyseenalaistettu tästä kaudesta; se ei ole ollut hyvä.

Historia sikseen, Carvajal katsoo haastattelussa myös tulevaan.

– Totta puhuen, haluaisin aikanani eläköityä valkoisessa peliasussa, jos se vain seuralle sopii. Tiedän, että olen puhunut Valioliigan houkuttelevuudesta haastattelussa, mutta jos saisin valita, haluaisin pelata urani lopun täällä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää