Superlupaus Eduardo Camavinga, 18, siirtyi Rennesistä Real Madridiin kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Real Madrid maksoi Camavingasta 31 miljoonan euron siirtokorvauksen ja kiinnitti hänet peräti kuusivuotisella sopimuksella.

Camavingan perässä olivat kesän aikana niin Paris Saint-Germain kuin Manchester United. Real Madrid pyöri harvemmin edes huhuissa mukana, joten keskikenttäpelaajan siirto Los Blancosiin oli yllätys.

Camavingan hankinta oli Real Madridilta kuitenkin kaikkea muuta kuin paniikkihankinta.

Marcan mukaan madridilaisseuran arvostettu kykyjenetsijä Juni Calafat iski silmänsä Camavingaan jo kolme vuotta sitten junioriturnauksessa. Camavinga oli tuolloin vasta 15-vuotias, mutta Calafat näki hänessä jotain erityistä. Vuosien varrella hän loi läheisen suhteen ranskalaispelaajaan, joka unelmoi Real Madridissa pelaamisesta.

Manchester United yritti hankkia Camavingaa jo viime kesänä, mutta pelaaja kieltäytyi mahdollisuudesta pelata yhdessä maailman suurimmista seuroista. Camavinga tiedosti Realin kiinnostuksen ja halusi odottaa, että seura tarjoaa hänelle sopimusta.

Ja se kannatti. Yksi Camavingan unelmista on nyt toteutunut, seuraavaksi nuorukainen tavoittelee murtautumista Real Madridin vakiopelaajaksi sekä kutsua Ranskan A-maajoukkueeseen.

LUE MYÖS: ”Se tapahtui todella nopeasti” – Näin Real Madridin huippuhankinta kuvaili siirtoaan