Stade Rennaisin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga, 18, ei enää pitkään nykyisessä seurassaan pelaa. Kyse on huippujalkapallon realiteeteista ja siitä, ettei Camavingan tasoiset lahjakkuudet anna uraansa Rennesin tasoisille seuroille.

Camavingan lähtöä on odotettu pitkään. Jotain osviittaa antaa sekin, että olemme Laliiga.comissa julkaisseet hänestä 32 artikkelia. Jokainen hänestä kirjoitettu juttu keskittyy Real Madridin siirtohuhuihin.

Ranskalaislahjakkuus on siirtomarkkinoilla tarjolla 70 miljoonan euron hintaan. Valioliigaseuroista Manchester United sekä Manchester City ovat puuhanneet unelmasiirtoa jo pitkään.

Vielä aiemmin tänä kesänä Camavingan hinta-arvioksi oli RMC Sportin mukaan annettu sata miljoonaa euroa, mutta on pantava merkille, että hänen sopimuksensa päättyy ensi vuonna.

[readmore from=Real-Madrid]

Kansainvälisen urheilun tutkimuskeskus CIES arvioi, että 20–30 miljoonaa olisi käypä korvaus Camavingasta, mutta Get French Football News kertoo, että Unitedin edustajat naurettiin ulos neuvottelupöydästä, kun he esittivät Rennesille 30 miljoonan euron suuruisen tarjouksen.

Manchester Evening News uutisoi viikonloppuna, ettei Camavinga itsekään välittäisi jatkaa uraansa Englannissa. Hän tahtoo mennä Espanjaan seuraavan 12 kuukauden aikana.

Camavinga on näyttänyt punaista valoa Rennesin jatkosopimusehdotuksille. Real Madrid yrittää solmia esisopimuksen ranskalaisen kanssa tammikuussa.

Camavingaa pidetään yleisesti yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista. Viime vuonna hän teki A-maajoukkuedebyyttinsä. Ensimmäinen maaottelumaali näki päivänvalon lokakuussa Ukrainaa vastaan.