Nuoren ranskalaisen keskikenttäpelaajan Eduardo Camavingan arveltiin jo viime vuonna olleen erittäin lähellä siirtoa Real Madridiin. Camavinga kuitenkin jäi täksi kaudeksi Ligue 1:n Rennes’n joukkueeseen, ja apajille on tullut yhä enemmän ja enemmän huippuseuroja. Paljon on puhuttu muun muassa Bayern Münchenin kiinnostuksesta, mutta nyt Le Parisien kirjoittaa, että Camavinga on Paris Saint-Germainin prioriteettilistan kärjessä.

Camavingalla on ikää vasta 18 vuotta, mutta hän on pelannut jo 65 ottelua Ligue 1:sä. Ensi sunnuntain PSG-ottelussa hän ei pelikiellon takia pelaa. Tämän kauden 33 sarjapelissään Camavinga on tehnyt yhden ja syöttänyt kaksi maalia. Lisäksi hän pelasi neljässä Mestarien liigan pelissä ja debytoi syyskuussa Ranskan A-maajoukkueessa.

PSG on ollut vailla Camavingan pelaajaprofiilin pelaajaa siitä lähtien, kun Blaise Matuidi siirtyi Juventukseen kesällä 2017. Camavingan siirtokorvauksen arvellaan asettuvan 50 miljoonan euron tietämiin, eikä hintapyyntö liene PSG:lle minkäänlainen ongelma. Rennes tulee lähes varmasti timanttinsa tänä kesänä myymään, sillä Camavingan sopimus ulottuu vain kesään 2022.

Lähde: AS