Marraskuussa 18 vuotta täyttänyttä Eduardo Camavingaa on viety huhuissa Real Madridiin jo pitkään. Keskikenttäpelaaja on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo huimat 49 ottelua Ligue 1:ssa ja debytoi syksyllä Ranskan maajoukkueessakin. Hän kuuluu jo nyt Rennes’n ehdottomiin luottopelaajiin, ja pelaa suurella todennäköisyydellä seurassa viimeistä kauttaan.

Camavingan sopimus Rennes’n kanssa ulottuu kesään 2022, mutta hän on jo ilmaissut kokevansa olevansa tarpeeksi kypsä kokeilemaan siipiään Ranskan ulkopuolella ensi kaudella. Päätös jäädä vielä täksi kaudeksi Rennesiin näyttää olleen hyvä, mutta tulevana kesänä Camavinga vaihtanee maisemaa, jotta Rennes saa pelaajastaan siirtokorvauksen.

Canal Football Club kysyi Camavingalta haastattelussa tämän ajatuksia Real Madridin kiinnostuksesta. Camavinga kertoi olevansa huhuista imarreltu, mutta turvautui muuten diplomatiaan.

– Tietysti on mahtavaa, kun suurseura on kiinnostunut sinusta. Minulla on kuitenkin pää kylmänä, sillä pelaan Rennes’ssä.

– Katsotaan sen jälkeen, kauden lopussa. Pidämme palaverin ja punnitsemme hyviä ja huonoja puolia, Camavinga totesi.

– Isäni muistuttaa minua aina siitä, mistä olemme lähteneet. Tiedän, mistä tuen ja minne haluan päästä.

Real Madrid ei ole ainoa Camavingasta kiinnostunut suurseura, sillä häntä on huhuttu lisäksi ainakin Juventukseen, Paris Saint-Germainiin ja Bayern Müncheniin. Madridin puolella lienee se, että Camavinga palkkasi äskettäin agentikseen niin ikää Gareth Balen asioita hoitavan Jonathan Barnettin, joka on Balen kautta tullut Madridille hyvin tutuksi neuvottelukumppaniksi. Vaikka Balen tapaus ei olekaan ollut simppeli, ovat Barnettin ja Realin välit pysyneet hyvinä.

[readmore from=Camavinga-Eduardo]

Ongelmaksi voi kuitenkin koitua raha. Rennes pyysi vielä viime kesänä Camavingasta 70 miljoonaa euroa. Nyt summan toivotaan laskevan, kun sopimusta on enää vuosi jäljellä. Real Madrid tavoittelee kuitenkin myös PSG:n Kylian Mbappéa, ja hänen värväämiseensä tarvitaan jättisumma rahaa.

AS:n mukaan Real Madridin johtoporras suunnittelee kuitenkin tavoittelevansa sekä Mbappéa että Camavingaa, sillä molemmat ovat valmentaja Zinedine Zidanen toivepelaajia. Juuri näitä pelaajia ajatellen Real Madrid on viettämässä jo toista perättäistä siirtoikkunaa ilman uusia hankintoja.