Barcelonan keskikenttäpelaaja Sergio Busquets yllättyi siitä, kuinka puolustusvoittoisella pelisuunnitelmalla Atlético Madrid lähti lauantai-illan huippuotteluun, joka päättyi 1–1-pistejakoon.

Maalipaikat olivat kamppailussa vähissä. Atléticon Diego Costan 77. minuutilla viimeistelemä avausosuma oli ensimmäinen laukaus maalia kohti.

– He makasivat alhaalla odottaen vastahyökkäystä. Emme onnistuneet saamaan syöttöjämme heidän linjojensa väliin. He eivät päästäneet meitä läpi. Heillä oli kaksi neljän linjaa, ja he puhaltavat todella hyvin yhteen hiileen, Busquets kommentoi.

– Sillä tavalla Atlético ryhmittyy peleihin. Me tiesimme sen, mutta emme odottaneet sen olevan niin yliampuvaa. Se on heidän ajatuksensa. Se ei ole niin kivaa, mutta sitä on kunnioitettava, hän lisäsi.

Myös Barcelonan puolustaja Jordi Alba on sitä mieltä, että Atlético voisi pelata täysin erilaista jalkapalloa – löytyyhän joukkueesta Costan ja Antoine Griezmannin kaltaisia hyökkäyspään huippunimiä.

– Minun mielestäni heillä on pelaajat hyökkäävämpään jalkapalloon, mutta se on tyyli, joka on tuonut heille menestystä, eivätkä he vaihda sitä. He puolustavat todella hyvin. Heitä on vaikea murtaa.

Lähde: ESPN FC