Barcelona hankki Martin Braithwaiten Leganésista kuukausi sitten maksettuaan piskuiselle madridilaisseuralle Braithwaiten 18 miljoonan euron ulosostopykälän.

Braithwaite on asunut siirrostaan lähtien barcelonalaisessa hotellissa, sillä tanskalaishyökkääjä ei ehtinyt hankkimaan itselleen asuntoa.

Koronavirus on iskenyt toden teolla Espanjaan ja maassa on hätätila päällä. Muun muassa Madridissa ulkona liikkumista on yritetty kieltää parhaan mukaan ja ainoastaan kaupassa käyminen, töihin meneminen ja koiran ulkoiluttaminen on sallittu.

Marcan mukaan Braithwaite joutui palaamaan Madridiin väliaikaisesti, sillä hyökkääjää majoittanut hotelli sulki ovensa koronaviruksen vuoksi. Braithwaitella on Madridissa asunto ja tanskalainen asuu siellä seuraavat viikot. Useat seurat ovat kieltäneet pelaajiaan poistumasta omasta kaupungistaan.

[readmore from=Braithwaite-Martin]

Barcelonan edustusjoukkue ei kokoonnu harjoituksiin ainakaan maaliskuun aikana. Jos kausi saadaan käyntiin vasta toukokuun puolivälissä, on hyvin mahdollista, ettei joukkueet harjoittele kertaakaan seuraavan kuukauden aikana.

Braithwaiten Barcelona-siirto aiheutti närää Espanjassa, sillä putoamista vastaan taisteleva Leganés ei saanut hankkia parhaalle maalintekijälleen korvaajaa. Barcelona hankki Braithwaiten siirtoikkunan ulkopuolella, sillä seura sai siihen erityisluvan Ousmane Dembélén loukkaantumisen jälkeen. Ennen Braithwaiten Barcelona-siirtoa tanskalainen oli Leganésin ainoa maalinteossa onnistunut hyökkääjä.