Huimaan suoritukseen yltänyt La Liga -luotsi ajattelee jo ensi kautta – ”Haluaisin vierailla Old Traffordilla”

© Kuva: Getty Images

Marca valitsi odotetusti ja täysin ansaitusti vuoden valmentajaksi Getafen José Bordalásin.

La Ligan viidenneksi pienimmällä budjetilla läpi kauden europaikoilla viihtynyt Getafe oli sarjassa lopulta viides ja pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Sarjakausi oli Getafen seurahistorian paras.

Bordalás jatkaa uraansa todennäköisesti Getafessa.

– Olen onnellinen täällä, eikä minulla ole tällä hetkellä ainuttakaan syytä miettiä, miksen jatkaisi uraani täällä, Bordalás vahvisti Marcalle.

Getafe kohtaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa suuria seuroja. Coliseumilla saattaa vierailla Manchester Unitedin, Lazion, AS Roman tai AC Milanin kaltaisia seuroja.

– Tietenkin haluaisin vierailla Old Traffordilla. Se olisi upea asia meille, kaupungillemme ja jalkapallolle, että he tulisivat myös käymään Coliseumilla ensi kaudella.

Bordalás ja Betisistä sunnuntaina potkut saanut Quique Setién ovat olleet läpi kauden pienessä sanasodassa. Setién kritisoi useasti Bordalásin tulosjalkapalloon perustuvaa pelitapaa ja sanoi, ettei kykenisi itse peluuttamaan sellaista jalkapalloa koskaan. Historiansa suurimmalla pelaajabudjetilla kauteen lähtenyt Betis ei päässyt ensi kaudeksi europeleihin.

– Kunnioitan Setiénin mielipidettä. Ei minulla ole lisättävää, Bordalás totesi tyynen rauhallisesti.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää