Sevilla haki Real Valladolidin kotikentältä yhden pisteen, kun joukkueiden välinen La Liga -kamppailu sai hyvin dramaattisen ja yllättävän päätöksen.

Sevillan maalivahti Bono pelasti joukkueensa tappiolta pelin viimeisellä potkulla, kun hän latasi pallon kulmapotkun jälkitilanteesta sisään lisäajan neljännellä minuutilla. Ottelu päättyi täten lukemiin 1-1.

– Se oli uskomatonta. Sitä on vaikea kuvailla, enkä edes tiennyt, miten tuulettaa, naurahti Bono pelin jälkeen Marcan haastattelussa.

Bonon maali oli hyvin poikkeuksellinen, sillä edellisen kerran maalivahti onnistui tekemään La Ligan ottelussa pelitilannemaalin helmikuussa 2011.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJose

@OptaJose
1 - Yassine Bounou 🇲🇦 has become the first keeper to score in @LaLigaEN for @SevillaFC_ENG ever. Miracle

#RealValladolidSevilla

Tuolloin Deportivon veräjänvahti Dani Aranzubia teki maalin Almerian verkkoon ottelussa, joka päättyi myös 1-1-tasapeliin.

Aiemmin tällä kaudella Eibarin maalivahti Marko Dmitrovic teki maalin Atlético Madridin verkkoon, kun hän latasi pallon rangaistuspotkusta sisään tammikuun 1-2-tappiossa La Ligan kärkijoukkueelle.

– Teen työni yleensä omalla maalillani, joten oli erikoinen tunne mennä ylös vastustajan rangaistusalueelle, jatkoi Bono.

– Ennen kulmapotkua katsoin valmentajan suuntaan ja hän käski minut ylös. Pallo tipahti minulle ja olen hyvin kiitollinen tästä maalista.

Katso maali alla olevasta koosteesta. Jos videoupotus ei aukea, voit katsoa sen täältä.