Monien muiden seurojen tavoin myös Atlético Madridin siirtokesästä odotetaan hiljaista koronaviruspandemian vaikutusten seurauksena. Silti joitain liikkeitä Atléticossakin nähtäneen ennen kautta 2020-2021.

Italialaismediassa uskotaan, että Atlético havittelee seuraavassa siirtoikkunassa Italian maajoukkuelaituri Federico Bernardeschia. 26-vuotias Bernardeschi on jäänyt Juventuksessa rotaatiopelaajan rooliin ja kaipaa kenties uralleen uutta nostetta.

Edelleen nuorella ja potentiaaliseksi tiedetyllä Bernardeschilla ei uskota olevan vaikeuksia ostajan löytämisessä. Tuttosportin mukaan yksi potentiaalinen ostaja on juuri Atlético Madrid.

Bernardeschin sopimus Juventuksen kanssa ulottuu kesään 2022. Hän olisi epäilemättä Atléticon budjettiin mahtuva pelaaja, mutta Juventuksen mielessä on Italian lehtien mukaan vaihtokauppa.

Juventus on nimittäin kiinnostunut Atléticon monipuolisesta keskikenttäpelaajasta Saúl Ñíguezista. Saúlin sopimuksen ulosostohinta on kuitenkin muhkeat 150 miljoonaa euroa, joten jonkinlainen väliraha ”Vanhan Rouvan” pitäisi epäilemättä tässä vaihtokaupassa maksaa.

[readmore from=Bernardeschi-Federico]

Bernardeschi on aiemmin yhdistetty huhuissa myös Barcelonaan. Hänen hintapyynnökseen arvellaan noin 30 miljoonaa euroa.

Tällä kaudella Bernardeschi on pelannut Juventuksen kaikista peliminuuteista vain kolmanneksen, 1 076 minuuttia 24 ottelussa. Tilastoihin on kirjattu yksi maali ja yksi maalisyöttö.

Lähteet: Mundo Deportivo ja AS