33-vuotias Karim Benzema on ollut tällä kaudella vain hieman kärjistäen Real Madridin hyökkäyksen kaikki kaikessa. Ranskalaiskärki on tehnyt Madridille 30 sarjaottelussa 21 maalia, ja alustanut kahdeksan. Lisäksi Benzema osui kuudesti Mestarien liigassa, ja kerran Supercopassa.

21 liigamaalia sivuaa hyökkääjän toiseksi tehokkainta teholukemaa La Ligassa (sama maalimäärä jo kolmella aiemmallakin kaudella), eikä viiden vuoden takainen yhden kauden maaliennätyskään ole kuin kolmen maalin päässä.

Benzeman koko kauden maalimäärä 28 on erityisen kova, kun huomioidaan, ettei kukaan toinen joukkueen pelaaja ole pystynyt edes kymmeneen osumaan. Edes joukkueen sisäisen maalipörssin viisi seuraavaa pelaajaa (Casemiro 7 maalia, Vinicius ja Marco Asensio 6, ja Sergio Ramos ja Luka Modric 4) yhdessä eivät yllä samaan maalimäärään tällä kaudella kuin Benzema yksin.

[readmore from=Benzema-Karim]

Karim Benzeman arvostus on tällä kaudella vain kasvanut entisestään, ja nyt ylistystä tuli myös vähän yllättävältäkin taholta. Tuoreelta Serie A:n mestarilta, Internazionalen maalitykki Romelu Lukakulta kysyttiin belgialaisen RTBF:n haastattelussa, ketä hän pitää maailman parhaana kärkimiehenä, ja vastaus kuului näin:

– Karim Benzema. Kukaan ei pääse lähellekään, Lukaku totesi.

Lähde: AS