Cristiano Ronaldon lähdettyä viime kesänä Real Madridista Juventukseen, Madridissa heräsi aiheellinen huoli siitä, kuka vastaa jatkossa tehoista. Kovin hyvin ammottavaa aukkoa ei olekaan pystytty tilkitsemään, mutta parhaansa on ainakin tehnyt 31-vuotias Karim Benzema, joka on ollut viime aikoina kuin uudestisyntynyt.

Benzema on tehnyt jo tähän mennessä 39 ottelussa 19 maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä kantaen joukkuetta välillä lähes yksin harteillaan. Tehosaldo on muutamaan vuoteen Benzeman paras.

Maajoukkueeseen paluusta Benzema ei kuitenkaan enää haaveile. Benzemaa ei ole nähty Ranskan paidassa sitten lokakuun 2015. Tuolloin hänet hyllytettiin maajoukkueesta osallisena kohuttuun seksivideoskandaaliin, jolla haluttiin kiristää maajoukkuetoveri Mathieu Valbuenaa. Myöskään Valbuenaa ei ole sittemmin maajoukkueessa nähty.

[readmore from=Benzema-Karim]

– En aio seota odottaessani soittoa maajoukkueesta, Benzema sanoi sunnuntaina Telefootin haastattelussa.

– Ranskan maajoukkue on joka tapauksessa nyt toinen juttu: he ovat maailmanmestareita ja heillä on uusi sukupolvi täynnä nuoria pelaajia. Toivotan heille kaikkea parasta.

Benzema on pelannut kaikkiaan 81 maaottelua, joissa hän teki 27 maalia.