Karim Benzema ehkä leikkauspöydälle – hankkiiko Real Madrid hätäapuhyökkääjän vuosien tauon jälkeen?

© Kuva: Getty Images

Real Madridin loukkaantumistilanne on juuri nyt vaikea, sillä Karim Benzemasta tuli sunnuntaina jo joukkueen yhdeksäs sairaslistalainen. Benzema loukkasi Real Betis -ottelun avausjakson loppuhetkillä vasemman kätensä pikkurilliä eikä kyennyt jatkamaan peliä enää toisella puoliajalla.

– Karimin täytyi mennä, koska hän ei voinut hyvin ja hänellä oli paljon kipuja, valmentaja Santiago Solari kertoi AS:lle.

Benzeman sormi on murtunut, mutta arviota poissaolon pituudesta ei ole vielä esitetty. Mikäli sormi päätetään leikata, jäänevät ranskalaiselta väliin ainakin keskiviikon cup-ottelu Leganésia vastaan sekä sunnuntainen vierailu Sevillan kotikentälle.

Viime kaudella Barcelonan Ivan Rakitic koki samanlaisen vamman, ja oli sivussa kahdesta ottelusta. Cup-finaalissa kroaatti pelasi sormituen kanssa.

Betis-ottelussa Benzeman korvasi kentällä La Liga -debyyttinsä tehnyt Real Madrid Castillan hyökkääjä Cristo, sillä myös ”kakkoshyökkääjä” Mariano on yhä loukkaantuneiden listalla. Pelikunnossa eivät tällä hetkellä ole myöskään Gareth Bale tai Marco Asensio, ja maalinteko on tuottanut Madridille vaikeuksia lähes koko kauden ajan.

AS arveleekin, että Real Madrid saattaa hyvinkin haalia tammikuun siirtomarkkinoilta uuden ysipaikan pelaajan. Jos näin käy, niin kyseessä on ensimmäinen hätäapuhyökkääjä kahdeksaan vuoteen. Tuolloin Gonzalo Higuaínin tyrä pakotti Realin ostoksille, ja haaviin tarttui Emmanuel Adebayor.

Vaihtoehtoina AS mainitsee galactico-tason hankinnan Mauro Icardin (Internazionale), viime keskiviikkona 18 vuotta täyttäneen Rodrygon (Santosissa lainalla) siirron aikaistamisen tai nousevan tähden Krzysztof Piatekin (Genoa).

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää