Seurajoukkuefutista ei ole pelattu vajaaseen kahteen viikkoon, mutta Real Madrid on ollut viime päivinä vahvasti otsikoissa. Syynä on Gareth Balen tempaus Walesin paidassa.

Wales juhli pääsyä EM-lopputurnaukseen tavalla, joka herätti aika lailla tunteita. Walesin joukkue tanssi ja juhli kentällä maan lipun kanssa. Lipussa luki: ”Wales. Golf. Real Madrid. Siinä järjestyksessä.

Madridissa tempausta ei luonnollisesti ole katsottu kovin hyvällä. Bale on ollut monta viikkoa ”sairauslomalla”, mutta kuntoutui kuin ihmeen kaupalla juuri maaotteluihin. Lipputempauksen todennäköisesti muistavat myös ne kannattajat, jotka ovat tähän saakka puolustaneet Balea. Voit lukea Laliiga.comin toimittajan, Jeremias Fiskin, näkökulmatekstin aiheesta tästä.

Balen agentti, Jonathan Barnett, on koko ajan puolustanut asiakastaan – ajoittain suorastaan kiivaasti. Nyt Barnett avautui tuoreimmasta kohusta.

TalkSPORT:n haastattelussa (Marcan mukaan) Barnettilta kysyttiin, mitä mieltä hän oli espanjalaisfanien ja -median reaktioista Balen tempaukseen.

– Enemmän kuin naurettavaa, Barnett vastasi.

Barnettin mielestä Espanjassa tapausta on ”liioiteltu” ja että lipun viesti oli tarkoitettu medialle. Hän myös sanoi jutelleensa asiasta Balen kanssa, eikä hän kuulemma ole huolissaan reaktioista, joita tapaus aiheuttanee Real Madridin tulevissa otteluissa.

Real Madrid isännöi Real Sociedadia lauantaina kello 22 Suomen aikaa.