Barcelona kamppailee pahoissa talousvaikeuksissa. Samasta syystä seura menetti kesällä Antoine Griezmannin ja varsinkin Lionel Messin. Ranskalaispelaaja toki on Atléticossa toistaiseksi vain lainalla.

Katalonian jätti on pyrkinyt karsimaan kulujaan mahdollisimman tehokkaasti ja monet kokeneet pelaajat ovat myös suostuneet palkanalennuksiin.

Muun muassa Gerard Piqué, Jordi Alba ja Sergio Busquets alensivat palkkojaan. Kallispalkkainen ranskalaistoppari Samuel Umtiti on saanut kritiikkiä, koska tämä ei ole palkkaansa alentanut. Pelaaja tosin väittää, että asiasta ei ole edes kysytty.

SER kertoo, että näin tulee nyt tapahtumaan. Seuraavaksi Barcelona haluaa karsia Umtitin tai keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhon palkkakuluista osan pois. Kumpikin on tällä hetkellä joukkueen kallispalkkaisimmasta päästä.

Samalla kummankin rooli on vähintään pienehkö. Tai Umtitin kohdalla olematon lienee parempi kuvaus.

Lehden mukaan myös Suomessa leikatun Ousmane Dembélén jatkosopimus on erittäin lähellä. Barcelona on pyrkinyt tekemään jatkosopimuksia ennen kaikkea nuorten tähtiensä kanssa.

Dembélé oli tiettävästi tarkoitus myydä kesällä, mutta tämä loukkaantui. Barcelonan oli pakko pitää hurjalla summalla hankkimansa laituri riveissään.

Ranskalainen on yhdistetty Newcastleen, jonne Dembélé pääsisi ilmaisella siirrolla ensi kesänä. Barcelona ja laitahyökkääjä ovat SER:n mukaan kuitenkin erittäin lähellä uutta jatkosopimusta.

Ranskalainen on lähteen mukaan valmis jopa alentamaan palkkaansa hivenen.