Sergio Agüeron ura ei jatku Manchester Cityssä. Mies vahvisti asian tiedotteella maanantaina.

Agüeron nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen ja huhuissa hänet on yhdistetty muun muassa Barcelonaan. Heikossa taloustilanteessa seilaavan Barcan on pakkokin tehdä edullisia hankintoja, minkä lisäksi Agüero on erittäin lämpimissä väleissä Lionel Messin kanssa.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, ettei Agüero välttämättä Barcelonaan siirry. Ronald Koeman kun on jatkamassa katalonialaisryhmän päävalmentajana myös ensi kaudella, ja Mundo Deportivon tietojen mukaan Agüero ei ole kovin korkealla Koemanin ostoslistalla.

Barcelona kyllä havittelee lehtitietojen mukaan uutta keskushyökkääjää ensi kesän siirtomarkkinoilta, mutta Agüeron edellä ainakin Koemanin papereissa ovat Erling Braut Håland, Memphis Depay ja Romelu Lukaku.

[readmore from=Barcelona]

Nelikosta Agüeron ja Depayn sopimukset päättyvät tähän kauteen, joten he voisivat siirtyä vapaina agentteina. Agüero on toisaalta nelikosta selvästi vanhin. Agüero täyttää kesäkuussa jo 33. Depay on 27, Lukaku täyttää toukokuussa 28 ja Håland heinäkuussa vasta 21.

Sitten taas Hålandin haluavat kaikki, ja hinta noussee aivan pilviin. Hintakilpailussa Barcelona ei ole nykytilanteessa vahvoilla.

Lukakun ja Depayn Koeman tuntee jo entuudestaan. Depayn hän olisi halunnut tuoda Barcelonaan jo viime kesän siirtoikkunassa. Hollantilainen on hyvin mahdollisesti edelleen se, jonka hankkimista Koeman yrittää esimiehilleen perustella.