Barcelona pelaa tänään keskiviikkona PSG:tä vastaan Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Toivoa jatkopaikasta ei juuri ole, sillä Barca hävisi ensimmäisen osaottelun kotonaan tylysti 1-4. Toisaalta toivoa voi hakea neljän vuoden takaa.

Muistatko, mitä tapahtui neljä vuotta ja kaksi päivää sitten?

Barcelona pelasi silloinkin Mestarien liigan neljännesvälieriä ja silloinkin PSG:tä vastaan. PSG oli voittanut ensimmäisen osan kotonaan peräti 4-0, ja toisen osaottelun piti olla lähinnä muodollisuus.

Vaan ei, Luis Suárez iski jo kolmannella minuutilla. Layvin Kurzawan omalla maalilla 2-0 Barcelonalle ja heti toisen puoliskon alkuun Lionel Messi kuittasi pilkulta 3-0:aan. Edinson Cavanin maali lähes sammutti liekin, kunnes Neymar upotti aivan varsinaisen peliajan päättymisen molemmin puolin vapaapotkun ja rankkarin maaliin.

Yhteismaalit olivat 5-5, mutta PSG oli menossa jatkoon vierasmaalisäännön perusteella. Lisäajan viidennellä minuutilla Neymar lähetti vielä viimeisen pallon boksiin. Korkea pallo leijasi puolustuslinjan yli, ja Sergi Roberto kurotti jalallaan pallon verkkoon.

Sen enempää tuskin tarvitsee sanoa. Tämä Tuomas Virkkusen ääninäyte kertokoon loput. Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.