Barcelonan valmentaja Ronald Koeman puhui medialle ennen joukkueensa lauantai-illan La Liga -ottelua Alavésin isäntänä. Tiedotusvälineiden edustajien mielessä oli kuitenkin tätä ottelua enemmän tulevan tiistain PSG-kohtaaminen Mestarien liigassa.

Blaugranaan niin mennessä, kuin hypoteettisesti tulevassakin mielessä yhdistetty Neymar on jättiottelusta loukkaantumisen vuoksi sivussa. Koemanilta kyseltiin ajatuksia tästä.

– Muistaakseni Neymar ei ole Alavésin pelaaja. Tämä on kysymys maanantaille, ei tälle päivälle. En puhu tässä yhteydessä Neymarista tai Paris Saint-Germainista.

Hollantilainen palautti mieleen prioriteetteja.

– Lauantain ottelu on tärkeämpi kuin tiistain. Etenemme yksi ottelu kerrallaan, ja haluamme pitää yllä oikeaa suuntaa.

Copa-tappio Sevillalle on toki mielessä.

– Sen ottelun tulos on olemassa, mutta pelasimme silti hyvin. Jos onnistumme toistamaan vastaavan esityksen, emme häviä.

Toki Koemankin joutui myöntämään, että peluutuksessa on huomioitava muutakin kuin vain edessä oleva liigakohtaaminen. Gerard Piqué ja Ronald Araújo tuskin pelaavat Alavésia vastaan.

– Tarkoitus on pitää pelaajat kunnossa kauden loppuun saakka. Jos tämä olisi viimeinen ottelumme, voisimme ottaa enemmän riskejä.