Barcelona ja Juventus iskevät parhaillaan yhteen Camp Noulla Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella.

Juventuksen on voitettava ottelu kolmella maalilla tai kahden maalin erolla, jos onnistuu itse ainakin kolmesti maalinteossa. Juventus johtaa ottelua viisi minuuttia ennen taukoa 2-0.

Juventus siirtyi johtoon jo 13. minuutilla rangaistuspotkusta. Ronald Araújo ja Cristiano Ronaldo törmäsivät Barcelonan boksissa ja pallo vietiin pilkulle, josta Ronaldo iski varmasti torinolaiset vierasjohtoon.

Weston McKennie vastasi Juventuksen toisesta täysosumasta seitsemää minuuttia myöhemmin. Juan Cuadrado keskitti pelivälineen boksiin ja sinne juossut McKennie iski sen komeasti ohi Marc-André ter Stegenin. Maali oli 22-vuotiaalle McKennielle kauden toinen.

EDIT: Juventus voitti ottelun 3-0 ja eteni lohkovoittoon. Lue otteluraportti täältä.