Barcelona voitti tiistaisessa Mestarien liiga -avauksessaan Ferencvarosin maalein 5-1, mutta ei jättänyt fanien riemua ainoastaan odotetun voiton varaan. Kaupan päälle Barcelona julkaisi myöhään illalla neljä tärkeää jatkosopimusta.

Jatkosopimusneuvottelut saatiin onnellisesti maaliin Gerard Piquén, Marc-André ter Stegenin, Frenkie de Jongin ja Clement Lenglet’n kohdalla. Barca-kasvatti Piquén uusi sopimus ulottuu vuoteen 2024, saksalaisvahti Ter Stegenin vuoteen 2025 ja kahden viimeksi mainitun vuoteen 2026.

Barcelonan tiedotteen mukaan jatkosopimuksiin sisältyy myös tilapäinen palkan ”sopeutus” koronakriisistä johtuen.

Lisäksi seura julkisti myös kunkin pelaajan uuden sopimuksen ulosostohinnat. Piquén ja Ter Stegenin klausuulit ovat 500 miljoonaa euroa, De Jongin 400 miljoonaa ja Lenglet’n 300 miljoonaa euroa.

[readmore from=Barcelona]

33-vuotias Piqué pelaa jo 13. kauttaan Barcelonan edustusjoukkueessa ja on pelannut seuran paidassa kaikkiaan 548 ottelua. 28-vuotiaalla Ter Stegenillä pelejä on takana 236. Hän on edustanut urallaan vain kasvattajaseuraansa Borussia Mönchengladbachia sekä Barcelonaa.

25-vuotias ranskalaistoppari Lenglet siirtyi Barcelonaan kaksi vuotta sitten ja on pelannut Barcassa 89 peliä. 23-vuotias hollantilainen keskikenttäpelaaja De Jong siirtyi seuraan vuosi sitten ja sai jatkosopimuksen 47. ottelunsa jälkeen.