Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kertoi RAC1:lle, että kesken kauden päävalmentajaksi nimetty Quique Setién jatkaa katalonialaisseuran peräsimessä myös ensi kaudella.

− Quique jää. Olen melko tyytyväinen siihen kehitykseen, jota olemme nähneet viime peleissä, vaikka tasapelejä on tullut, Bartomeu sanoi.

Barcelona näytti kenties parasta jalkapalloaan Setiénin valmennuksessa, kun katalonialaiset nitistivät Villarrealin 4−1 sunnuntaina.

− Joukkue on näyttänyt viimeisissä peleissä paremmalta, ja toivottavasti asiat myös pysyvät niin. Jos emme voita liigaa, niin meillä on vielä Mestarien liiga, Bartomeu pohti.

Setién tuli Barcelonan luotsiksi Ernesto Valverden tilalle. Valverde jätti Setiénille La Ligan kärjessä olleen joukkueen. Uuden päävalmentajan alaisuudessa Barcelona on pudonnut toiseksi.

− En kadu Valverden vaihtamista pois. Joukkue ja pukukoppi tarvitsivat lisäpotkua, Bartomeu perusteli.

Barcelonan ympärillä on puhuttu paljon valmennusjohdon ja pelaajiston välisistä erimielisyyksistä. Totuutta on vaikea arvata seuran ulkopuolelta, mutta Setién on jatkamassa huhuista huolimatta seuran päävalmentajana.

− Setién on valmentaja, joka sopii Barcelonan malliin. Hän toi seuraan uusia tuulia ja ajatuksia ja työskentelee kovasti, Bartomeu totesi.