Barcelonan kausi jatkuu ensi lauantaina, kun joukkue matkustaa Mallorcan vieraaksi. Barcelonan päävalmentaja Quique Setien avasi hieman tähtipelaajiensa peluutusta tulevassa ottelussa.

Lionel Messi on kärsinyt pienestä lihasvammasta oikeassa jalassaan, ja hänen pelaamisensa on ollut vaakalaudalla. Nyt Messi on kuitenkin palannut harjoituksiin ja Setienin mukaan Messi on täyden ysikymppisen kunnossa.

– Meillä ei ole mitään epäilyksiä sen suhteen, etteikö hän pystyisi pelaamaan Mallorcaa vastaan. Myös muilla on ollut pieniä ongelmia vammojen kanssa. Hän (Messi) lopetti harjoittelun varotoimenpiteenä, Setien avasi Catalunya Radiolle.

Toinen kysymysmerkki on ollut Luis Suárez, joka on hiljalleen kuntoutunut pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikuntoon. Setien haluaa kuitenkin edetä rauhallisesti hyökkääjänsä kanssa.

– Meidän täytyy keskustella asiasta. Olen varma, että hän pystyy aloittamaan pelin. Koko pelin pelaaminen saattaisi olla liian hätäistä. Emme vielä tiedä, pelaako hän alusta loppuun. Hänellä menee oikein hyvin, mutta meidän täytyy välttää liiallista riskinottoa.

– Yksikin vamma, jonka takia hänen pitäisi huilata kolme tai neljä peliä, olisi todella paha takaisku, Setien muistutti.