Barcelona joutuu pärjäämään perjantaina Sevillan vieraana ilman keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongia ja laitapuolustaja Sergi Robertoa.

De Jongilla, 22, on rasitusvamma pohkeessa ja Robertolla, 28, on murtuma kylkiluussa. Kummatkin olivat kokoonpanossa tiistaina, kun Barcelona voitti Leganésin kotonaan 2-0. Roberto pelasi 53 minuuttia ja de Jong seurasi kamppailun vaihtopenkiltä.

Molemmat harjoittelivat torstaina aamulla muusta joukkueesta poikkeavalla ohjelmalla. Barcelona ei tiedotteessaan kerro, kuinka kauan de Jongin ja Roberton odotetaan olevan sivussa tositoimista.

Myös toppari Samuel Umtiti kärsii Barcelonan mukaan loukkaantumisesta, mutta hän olisi joka tapauksessa ollut pelikiellossa Sevillaa vastaan otettuaan Leganésia vastaan kauden viidennen keltaisen korttinsa.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién on nimennyt perjantain otteluun mukaan 23 pelaajaa. Barça lähtee kamppailuun La Ligan piikkipaikalta ja Sevilla taulukon kolmannelta sijalta.

Barcelonan pelaajalista Sevilla-otteluun

Marc-André ter Stegen, Nélson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Arthur Melo, Luis Suárez, Lionel Messi, Neto, Clément Lenglet, Antoine Griezmann, Jordi Alba, Martin Braithwaite, Arturo Vidal, Junior Firpo, Iñaki Peña, Riqui Puig, Álex Collado, Ansu Fati, Ronald Araújo, Kike Saverio, Chumi, Monchu