Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen nappasi tililleen neljännen perättäisen nollapelinsä La Ligassa maalittoman Sevilla-tasapelin myötä. Saksalainen pelasi mainiosti, ja pelasti Barcelonan takaiskuilta pariin otteeseen Sevillan Lucas Ocamposin ja Barca-kasvatti Munirin viritelmistä.

– Mielestäni pelasimme hyvin, etenkin ensimmäisellä puoliskolla. Tiesimme vastustajan olevan hankala ja hyvä joukkue, ter Stegen kommentoi pelin jälkeen.

– Tasuri oli mielestäni reilu tulos. Heillä oli joitakin hyviä paikkoja. Toisella puoliajalla mentiin päästä päähän ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan vaarallisia tilanteita.

Barca-leirissä oltiin tasapelin jälkeen synkin mielin. Puolustuslinjan sielu Gerard Piqué ehti kommentoimaan, että mestaruuden voittaminen näyttää vaikealta. Myös manageri Quique Setién myönsi ottelun jälkeen, ettei mestaruus ole enää omissa käsissä. Ter Stegen on kuitenkin optimistisempi.

– Se ei ole enää käsissämme, ja seuraamme mitä vastustajamme tekee, mutta me kehitymme, ter Stegen sanoo. Verivihollisella Real Madridilla on saumat siirtyä sarjakärkeen voittamalla Real Sociedadin sunnuntaina.

– Puolustuksen osalta me kehitymme koko ajan. Jos pystymme parhaimpaamme, olen varma, että voitamme mestaruuden hoitamalla loput pelit.

Mikäli Real Madrid odotettavasti nappaa täyden potin illan ottelustaan, he nousevat tasapisteisiin Barcelonan kanssa sarjakärjessä. Real ottaa kuitenkin paalupaikan keskinäisten otteluiden perusteella.