Barcelona on lähellä kahden pelaajahankinnan viimeistelyä.

Tuoreiden tietojen mukaan Barcelona, Manchester City ja Internazionale puuhaavat jättimäistä vaihtokauppaa, jossa Barca menettäisi Nélson Semedon ja saisi Lautaro Martínezin.

Samaan aikaan toisella rintamalla edistyy vaihtokauppa Juventuksen kanssa. Barca on saamassa keskikenttäpelaaja Miralem Pjanicin, ja toiseen suuntaan on siirtymässä kaksi pelaajaa.

Sportin tietojen mukaan Juventus neuvottelee parhaillaan näiden kahden pelaajan kanssa. Toinen on toistaiseksi nimeämätön keskikenttäpelaaja ja toinen on toppari Jean-Clair Todibo.

Juventus olisi alun perin halunnut Arthurin, mutta brasilialainen ei halua lähteä Barcelonasta. Sportin mukaan seuravaaksi Juve kysyi Frenkie de Jongia, mutta hänestä taas Barcelona ei suostu luopumaan mistään hinnasta. Nyt aivan viime tunteina Sportin mukaan Juventus on aloittanut neuvottelut kahden Barcelona-pelaajan kanssa.

Barcelonan ja Juventuksen väliseen vaihtokauppaan liittyy vielä lisäoptio. Riippuen lopullisista pelaajista, joiden kanssa Juve onnistuu neuvottelemaan kaupan, Barcelonaan voi vielä siirtyä Pjanicin lisäksi Mattia De Sciglio. 27-vuotiaan laitapakinkin kanssa Barca on Sportin mukaan jo sopinut ehdoista. De Sciglio saisi Barcelonassa kolmivuotisen – ja Pjanic nelivuotisen – sopimuksen.

Lehden mukaan on mahdollista, että vaihtokauppa saadaan maaliin jo tämän viikon aikana.