Barcelona joutui tekemään täyden päivätyön selviytyäkseen Copa del Reyssa 16 parhaan joukkoon. Kolmannen sarjaportaan Ibiza voitti ensimmäisen puoliajan 1-0, ja Barca nousi vasta lisäajan neljännellä minuutilla 2-1 -voittoon, Antoine Griezmannin illan toisella maalilla.

Barcelonan tuore päävalmentaja Quique Setién ei ollut omiensa pelisuoritukseen alkuunkaan tyytyväinen. Kohteliaasti Setién antoi kuitenkin tunnustusta myös kotijoukkue Ibizalle.

– Ibiza on vahva joukkue, joka pelasi puolustuksellisesti mahtavan ottelun ja onnistui tekemään 1-0 -maalin. Siitä he saivat itseluottamusta, Setién totesi AS:n mukaan.

– Meiltä puuttui viimeistelytarkkuutta. Menetimme palloja ja pelistä tuli vaikea. Annan siitä vastustajalle täyden tunnustuksen.

– Ensimmäisessä ottelussani kaikki oli paremmin hallinnassamme. Tänään teimme virheitä ja menetimme palloja, ja sitä haluamme välttää.

Setiéniltä kysyttiin myös, alkoiko hän jo pelätä jatkopaikan puolesta jossain vaiheessa peliä.

– Tappio tai tasapeli ovat aina mahdollisia. Varsinkin, kun kyseessä on yksi yksittäinen peli. Näissä peleissä piilee ansa, emmekä me olleet rauhallisia.

Erityisesti Setiéniä pänni joukkueensa peli ottelun ensimmäisen tunnin aikana.

– En pitänyt joukkueestani, mutta ymmärrän tällaisissa peleissä syntyvät vaikeudet. Aggressiivinen joukkue puolusti tiiviisti. Olisin toivonut meidän olevan tarkempia ja pelaavan paremmin, mutta paransimme lopussa.

[readmore from=Barcelona]

Ensimmäisen laukauksensa maalia kohti Barcelona sai aikaiseksi vasta 70. minuutilla. Kaikkiaan kuteja tuli kolme, joista kaksi siis päätyi maaliin.

– Sanoin jo, että Ibiza pelasi suurenmoisen pelin. He antoivat kaikkensa. Olen katsonut joitain heidän pelejään, eivätkä he silloin pelanneet tällä intensiteetillä. Heille on nostettava hattua.