Barcelona voitti lauantaina Valencian La Ligassa 5-2. Ottelu pelattiin Camp Noulla.

Valencia CF

@valenciacf
🔥 Este es nuestro XI INICIAL para el #BarçaValencia 🔥

¡JUNTOS a por @LaLiga! 🦇🖤

#NewEra #FutureIsNowVCF

Kotijoukkue siirtyi johtoon jo toisella minuutilla. Frenkie de Jong petasi pallon pilkun tietämille 16-vuotiaalle superlupaukselle Ansu Fatille, joka antoi palaa suoraan syötöstä. 1-0.

Kaksikko vaihtoi hetkeä myöhemmin rooleja. Seitsemännellä minuutilla Fati ajoi röyhkeästi vasemmalta laidaltaan rangaistusalueelle. Hän kuljetti pallon päätyrajalle ja syötti sen takaviistoon de Jongille, joka latasi pelivälineen miltei maalin kattoon. 2-0.

31st October: Ansu Fati will turn 17 years old

Valencia iski kavennuksen puolen tunnin kohdalla. Rodrigo vapautti maalintekoon hyökkäyskumppaninsa Kévin Gameiron, joka sijoitti pallon ohi Barcelonan maalivahdin Marc-André ter Stegenin. 2-1.

Toisen puoliajan alussa oli taas Barcelonan vuoro. Antoine Griezmannin laukaus pomppi maalivahti Jasper Cillessenin käsien ja maalitolpan kautta Gerard Piquélle, joka hyödynsi puolustuksen nukahduksen. 3-1.

Loukkaantumisestaan toipunut Luis Suárez ei aikaillut päästyään vaihdosta viheriölle. Hän tuli kentälle 60. minuutilla Fatin tilalle ja teki Barcelonan neljännen maalin koskiessaan palloon ensimmäistä kertaa. Suárez sai pelivälineen rangaistusalueen tuntumassa, lataili hetken paikallaan ja laukoi lopulta millintarkan kudin tolpan kautta sisään. 4-1.

LALIGA English

@LaLigaEN
🔄 60' @LuisSuarez9 on for Ansu Fati
⚽ 61' @LuisSuarez9 scores! 👍

#BarçaValencia

Suárez löysi saman alakulman myös 82. minuutilla. Griezmann pudotti pallon vierelleen Suárezille, joka ei erehtynyt. 5-1.

Juuri ennen loppuvihellystä Maxi Gómez viimeisteli lohtumaalin vieraille. 5-2.

Barcelona nappasi kauden toisen voittonsa, kasvatti pistesaldonsa seitsemään ja nousi sarjataulukossa neljänneksi. Neljä pistettä kerännyt Valencia on neljän ottelun jälkeen sijalla 14.