Barcelonan toimitusjohtaja Oscar Grau kertoi tällä viikolla, että Barcelona uskoo ylittävän miljardin euron tulot tällä kaudella. Se tekisi Barcelonasta ensimmäisen jalkapalloseuran, joka ylittää maagisen miljardin euron tulorajan.

Grau avasi, että Barcelona odottaa tällä kaudella tienaavansa 1 047 000 000 euroa, eli yksi miljardi ja 47 miljoonaa euroa. Toki Barcelonan kokoisella seuralla on myös suuret menot, joten summa ei siis tietenkään tarkoita liikevoiton määrää. Odotusarvona on, että Barcelona tekisi 57 miljoonaa euroa enemmän tuloja tällä kaudella kuin viime kaudella.

Vaikka asiat eivät suoranaisesti toisiinsa liitykään, on huvittavaa verrata Barcelonan mahdollisesti saamia sakkoja Antoine Griezmannin houkuttelusta kesken pelikauden seuran odottamiin tuloihin tällä kaudella.

Barcelonan väitetään käyneen neuvotteluja Griezmannin kanssa, kun hyökkääjällä oli kausi kesken Atlético Madridin kanssa. Sport-lehden mukaan Barcelona saattaa saada sakoiksi 300 euroa, minkä lisäksi seura joutuisi pelaamaan yhden ottelun tyhjällä Camp Noulla.