Ernesto Valverde ei ota riskiä Lionel Messin suhteen – pidetään sivussa liiga-avauksesta

© Kuva: Getty Images

Barcelona avaa La Liga -kautensa tänään San Mamésilla, Athleticin vieraana. Eräänlaisella kotiinpaluulla sesonkinsa avaava Blaugrana-luotsi Ernesto Valverde vahvisti ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, ettei Lionel Messi ole mukana kokoonpanossa.

– Emme ota riskejä hänen suhteensa. Hän ei ole vielä harjoitellut muun joukkueen kanssa, Valverde sanoi.

Jalkavamma on pitänyt argentiinalaisen sivussa reilun viikon ajan, mutta Valverde sanoo kuntoutumisen olevan jo pitkällä.

– Meidän pitää vielä odotella.

Valverde toimi kolmen vuoden ajan Athleticin valmentajana, ennen saapumistaan Barcelonaan.

– Sinne palaaminen on aina vaikeaa, ja olen tyytyväinen siihen, että se tapahtuu nyt nopeasti. Tiedän, mitä siellä on odotettavissa – painetta tulee niin kentällä kuin katsomosta.

Barcelonan kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin myös nuoret Moussa Wagué ja Jean-Clair Todibo sekä Copa Américan vuoksi myöhemmin joukkueen vahvuuteen palanneet Arthur ja Arturo Vidal. Omista kasvateista Carles Pérez kutsuttiin mukaan Athletic-otteluun.

La Liga starttaa perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!