Somessa ei ole aina niin vakavaa. Joskus myös futisseurat irvailevat, provoilevat ja trollaavat, mutta silloin tällöin ajaudutaan harmaalle alueellekin. Ja joskus menee jopa yli.

Barcelona rökitti sunnuntaina kotiavauksessaan Real Betisin maalein 5-2. Voiton jälkimainingeissa Barca twiittasi kuvan tuoreesta hankinnastaan Junior Firposta, jolla on käsi kohotettuna ylös, sormet erillään. Viisi ylöspäin kohotettua sormea on tunnettu Espanjassa manitana, jolla viitataan oman joukkueen viiteen tehtyyn maaliin. Kuvatekstiksi Barca kirjoitti ”Junior knows”.

Trollaus meni kuitenkin niiltä osiin mönkään, että Junior Firpo siirtyi Barcaan tänäkesänä juuri Betisistä, eikä varsinaisesti innostunut kuvansa käyttämisestä tähän provoiluun. Junior pelasi entistä seuraansa vastaan reilut kymmenen peliminuuttia ottelun lopussa.

Nyt 23-vuotias Junior on syntynyt Dominikaanisessa Tasavallassa, ja hän muutti Espanjaan ollessaan vain kuuden vanha. Pelit Real Betisin organisaatiossa hän aloitti 18-vuotiaana.

Ilmeisesti provosoiva twiitti oli osunut moneenkin maaliin, sillä maanantaina Barcelona twiittasi aiheesta pahoittelunsa.

– FC Barcelona haluaa esittää rehellisen anteeksipyyntönsä, jos loukkasimme Real Betisiä ja heidän kannattajiaan sunnuntai-iltana lähettämällämme twiitillä. Emme tarkoittaneet olla epäkunnioittavia, mutta teimme virheen julkaistessamme sen iltana, joka oli Juniorille hyvin erityinen, pahoitteluviesti kuului.

FC Barcelona

@FCBarcelona
. @FCBarcelona wish to sincerely apologise for any offence caused to Real Betis and their supporters regarding a tweet sent out on Sunday evening. No disrespect was intended, but we were wrong to publish it on a night that was very special for Junior.

FC Barcelona

@FCBarcelona
🖐🏻 Junior knows 😉


🔵🔴 #BarçaBetis