La Ligan 31. ottelukierros käynnistyy lauantaina neljällä mielenkiintoisella ottelulla.

Girona ja Espanyol koittavat kumpikin vahvistaa asemaansa pudotusviivan yläpuolella, kun taas Real Madrid pyrkii palaamaan voittojen tielle Eibaria vastaan. Rayo Vallecano on melkeinpä pakkovoiton edessä, kun he pyrkivät käynnistämään pakonsa pudotustaistelusta Valencian isäntänä. Lauantai-ilta huipentuu kärkikamppailuun Barcelonan ja Atlético Madridin välillä.

Sunnuntaina Alavesin, Sevillan ja Athletic Bilbaon tavoite on pysyä europelipaikkojen perässä, kun taas Celta Vigo, Villarreal ja hyvin pitkälti toivonsa menettänyt Huesca jatkavat taisteluaan pudotusta vastaan.

Barcelonalla mahdollisuus pudottaa Atlético mestaruustaistosta

Mestaruustaiston ratkaisun hetket ovat käsillä, kun Barcelona isännöi lauantain huippuottelussa Atlético Madridia.

Barçan kaula sarjataulukon huipulla hupeni kahdeksaan pisteeseen viime tiistaina, kun Ernesto Valverden joukkue jäi dramaattisessa trillerissä tasapeliin Villarrealin vieraana.

Atléti voitti samaan aikaan Gironan 2-0, kun Antoine Griezmann katkaisi seitsemän ottelun maalittoman putkensa viimeminuuttien osumalla.

Atlético Madridin on voitettava lauantaina pitääkseen viimeisetkin mestaruushaaveensa elossa. Kolme pistettä Camp Noulta ei kuitenkaan tule helpolla.

Barcelona sai ottelun alla hyviä uutisia, kun Ousmané Dembélé palasi joukkueen harjoituksiin kolmen viikon sairasloman jälkeen. Ranskalaishyökkääjää saatetaan kuitenkin säästellä ensi viikon Mestarien liiga -kamppailuun Manchester Unitedia vastaan.

Arturo Vidal on ottelusta sivussa saatuan kauden viidennen keltaisen korttinsa Villarrealia vastaan (yhden ottelun pelikielto).

Atlético Madrid joutuu sen sijaan pärjäämään ilman lainahyökkääjä Álvaro Morataa, joka nyrjäytti alkuviikolla nilkkansa Gironaa vastaan. Diego Costa puolestaan kärsii yhä lihasvammasta, eikä todennäköisesti pelaa lauantaina.

La Ligan 31. kierros

Lauantai 6.4.

14.00 Girona-Espanyol
17.15 Real Madrid-Eibar
19.30 Rayo Vallecano-Valencia
21.45 Barcelona-Atlético Madrid

Sunnuntai 7.4.

13.00 Alaves-Leganes
15.00 Getafe-Athletic Bilbao
17.15 Valladolid-Sevilla
19.30 Celta Vigo-Real Sociedad
19.30 Levante-Huesca
21.45 Real Betis-Villarreal