Barcelona kohtaa tänään lauantaina Real Sociedadin La Ligassa. Camp Noulla pelattava ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21.45, ja sitä voi seurata C Moren kautta.

Barçalla on edessä kiireinen viikko ennen Mestarien liigan ensimmäistä välierää Liverpoolia vastaan. Tämän illan jälkeen se pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina Alavésin vieraana ja ensi lauantaina se kohtaa Levanten kotonaan. Ottelu Liverpoolia vastaan on vuorossa keskiviikkona 1. toukokuuta.

Barcelona johtaa La Ligaa yhdeksän pisteen erolla Atlético Madridiin lauantain otteluihin lähdettäessä. Atléti kohtaa tänään omassa ottelussaan Eibarin vieraskentällä. La Ligaa on jäljellä kuusi kierrosta. Katalonialaisten mestaruus saattaa siis varmistua jo tulevalla viikolla, jos tulokset ovat Barcelonalle suotuisia.

Päävalmentaja Ernesto Valverden nimeämästä kokoonpanosta voi päätellä, että Barcelona haluaa laittaa La Ligan pakettiin mahdollisimman pian. Sociedad saa vastaansa käytännössä katalonialaisten ykkösnipun.

Vain Rafinha ja Thomas Vermaelen ovat sivussa loukkaantumisten takia. Valmentajan päätöksestä kokoonpanon ulkopuolella ovat Jean-Clair Todibo, Jeison Murillo ja Kevin-Prince Boateng.

Barcelonan kokoonpano

MV: Marc-André ter Stegen, Jasper Cillessen

P: Nelson Semedo, Gerard Piqué, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Samuel Umtiti

KK: Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Arthur, Sergio Busquets, Carles Aleñá

H: Lionel Messi, Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Malcom

FC Barcelona

@FCBarcelona
Our squad for #BarçaRealSociedad

1. Ter Stegen
2. N. Semedo
3. Piqué
4. I. Rakitic
5. Sergio
7. Coutinho
8. Arthur
9. Suárez
10. Messi
11. O. Dembélé
13. Cillessen
14. Malcom
15. Lenglet
18. Jordi Alba
20. S. Roberto
21. Aleñá
22. Vidal
23. Umtiti