Sport Bild: Barcelonan tärkeimmät siirtokohteet myös Bayern Münchenin hankintalistalla

© Kuva: Getty Images

Kausi 2018-2019 on vielä pahasti kesken, mutta kulisseissa rakennetaan jo ahkerasti tulevan kauden joukkueita. Barcelona teki jo ison värväyksen, kun se kiinnitti Ajaxista Frenkie de Jongin, mutta hankintoja on luvassa lisääkin.

Yhtenä tärkeimmistä palasista Barcelonan uskotaan havittelevan de Jongin seuratoveria, Ajaxin 19-vuotiasta kapteenia Matthijs de Ligtiä. De Ligtin hintalapuksi arvioidaan niin ikään sama 75 miljoonaa euroa, mitä de Jongistakin maksettiin. Oletettavasti Barcelona etsii myös keskushyökkääjää. Tällä saralla kovassa huudossa on 21-vuotias Luka Jovic, joka johtaa parhaillaan Bundesliigan maalitilastoa.

Paha vain, että Barcelona ei ole ainoa seura, joka kaksikkoa tavoittelee.

Sport Bildin mukaan juuri Jovic ja De Ligt ovat ne kaksi pelaajaa, joita Bayern München kaikkein palavimmin halajaa. Bayernissa on edessä merkittävä nuorennusleikkaus, ja tästä kaksikosta toivotaan uuden sukupolven soihdunkantajia.

Bayernin valmentaja Niko Kovac valmensi viime kaudella Jovicia Eintracht Frankfurtissa, ja on pyytänyt seurajohdolta toistuvasti serbialaisen hankintaa. Jovic on paukuttanut Bundesliigassa 14 maalia, ja hänen uskotaan maksavan noin 45 miljoonaa euroa. Barcelonan ja Bayernin lisäksi miehestä sanotaan kiinnostuneen ainakin Real Madridin ja Chelsean.

Barcelonan kerrotaan olevan jo pitkällä neuvotteluissa Jovicin agentin Fali Ramadanin kanssa, mutta siirron uskotaan toteutuvan vain, jos Barca ensin myy jonkin pelaajansa. Seuran uskotaan tekevän päätöksiä vasta alkukesästä, ja siksi Bayern saattaa Sport Bildin mukaan vetää Jovicin välistä.

De Ligtiä seurasivat viime viikon Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan paikan päällä myös Juventuksen ja Bayern Münchenin edustajat. Nuoren topparilahjakkuuden on uskottu jo pitkään olevan matkalla Kataloniaan, mutta Sport Bildin mukaan hollantilainen pitää myös Bayernia houkuttelevana vaihtoehtona ja voisi hyvin kuvitella siirtyvänsä myös Müncheniin.

Jovic pelaa tällä hetkellä Eintracht Frankfurtissa Benfican lainamiehenä, mutta Eintracht on jo ilmoittanut käyttävänsä osto-optionsa.

Lähde: Transfermarkt

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää