Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyvät Barcelonan osalta tiistai-iltana Ranskassa. Lyon isännöi Barcelonaa otteluparin avausosassa.

Barcelona lähtee ottelupariin suurena suosikkina. Ernesto Valverden miehistön peliesitykset eivät ole häikäisseet viime aikoina, mutta materiaaliero on huomattava.

Lyon on kotonaan äärimmäisen vahva ja potentiaalinen joukkue, mutta joutuu lähtemään illan kamppailuun siipirikkoisena. Nabil Fekir on pelikiellossa ja niin Tanguy Ndombélé kuin Jason Denayerkin ovat puolikuntoisia.

– Meillä on huolia Ndombélén ja Denayerin suhteen. Lähtökohtainen avauskokoonpanomme tulee muuttumaan, jos joku pelaaja ei ole sataprosenttisessa kunnossa, Lyonin päävalmentaja Bruno Genesio totesi ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

Barcelonalla on ollut suuria ongelmia vierasmaalin teossa Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Barcelona ei ole tehnyt maaliakaan viimeisessä neljässä pelaamassaan vierasottelussa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Kyseistä tilastoa ei auta Luis Suárez, joka ei ole onnistunut maalinteossa Mestarien liigan vierasotteluissa yli kolmeen vuoteen ja puoleen vuoteen.

Mundo Deportivon mukaan Nelson Semedo ja Arturo Vidal ovat illalla Barcelonan avauskokoonpanossa Lyonissa.

Ottelu potkaistaan käyntiin klo. 22.00. Suomen aikaa.