Lionel Messi oli värttinäluun murtuman takia poissa tositoimista viidestä Barcelonan ottelusta, mutta hienosti Barca pärjäsi ilman ykköstähteäänkin. Tuloksena näistä peleistä oli neljä voittoa ja yksi tasapeli Interin vieraana Mestarien liigassa.

Sunnuntaina Messi palasi Barcan avauskokoonpanoon, mutta kummoinenkaan piristysruiske ei ”Kirpun” paluu ollut. Tauolle nimittäin mentiin vierasjoukkue Real Betisin 2-0 -johdossa.

Barcelonan paikat olivat avausjaksolla kortilla, ja Betis pani sarjakärjelle oikein kunnolla kampoihin. Tilaisuuksia sevillalaisryhmällä oli jopa useampaankin osumaan.

Betisin avausmaalin teki 20. minuutilla nuori Junior, joka sai William Carvalholta erinomaisen pystysyötön. Junior harhautti Sergi Roberton, ja ampui pallon maaliin sekä puolustajan että maalivahti Marc-André ter Stegenin jalkojen välistä verkkoon.

14 minuuttia myöhemmin Betis kaksinkertaisti johtonsa. Cristian Tello syötti boksin oikealta laidalta ja seuralegenda Joaquin sijoitti pallon aivan tolpan juureen.

Barcelonalle jäi toiselle puoliajalle valtavasti kirittävää ja parannettavaa, sillä kotijoukkkue oli ensimmäisellä puoliajalla hyvin vaisu.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.