Barcelona-hylkiöitä kerätään yhteen – Evertoniin menossa kolme miestä Camp Noulta

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Everton hankki jo kesän siirtoikkunassa Barcelonasta ranskalaispuolustaja Lucas Dignen, mutta tuoreet tiedot kertovat, että kaksi muutakin Barcan pelaajaa on siirtymässä ensi kaudeksi Goodison Parkille.

Mundo Deportivon mukaan sekä Yerry Mina että André Gomes ovat läpäisseet tänään Evertonin lääkärintarkastuksen. Ajan säästämiseksi lääkärintarkastukset tehtiin Barcelonassa.

Kolumbialaistoppari Mina on siirtymässä Evertoniin pysyvällä siirrolla, mutta portugalilaisen keskikenttäpelaajan Gomesin kohdalla kyseessä on vuoden laina. Molempien siirtojen yksityiskohtia viimeistään parhaillaan.

Mundo Deportivo kertoo, että Minan kohdalla odoteltiin viimeiseen asti Manchester Unitedin viimeistä tarjousta, mutta koska sellaista ei tullut, kolumbialainen päätti siirtyä Evertoniin. Lyonista tarjous sen sijaan tuli, mutta Everton-luotsi Marco Silvan kanssa käydyt keskustelut vakuuttivat Minan.

André Gomesia tavoitteli riveihinsä myös West Ham, mutta portugalilainen valitsi Evertonin, jossa hän voi jakaa pukukopin edelleen Dignen ja Minan kanssa

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi