Éver Banegalla oli hyvin kaksijakoiset mietteet perjantain Europpa-liigan mestaruuden jälkeen, kun Sevillan 3-2-voitto Internazionalesta toi hänen aikansa seurassa päätökseen.

Argentiinan maajoukkuemies siirtyi ensimmäistä kertaa Sevillaan vuonna 2014, jonka jälkeen hän vietti vuoden Internazionalessa ennen paluuta Ramón Sánchez Pizjuánille vuonna 2017.

Nyt Banega, 32, valmistautuu siirtymään saudiarabialaisen Al-Shabab Riyadhin riveihin, kun hänen sopimuksensa Sevillassa lähenee päätöstään.

– Minulla ei ole sanoja kuvaamaan tätä tunteellista ja samalla hieman surullista hetkeä varten. Minun on lähdettävä elämäni seurasta, mutta olen tyytyväinen, Banega kertoi Movistarille pelin jälkeen.

Banega nousi tärkeään rooliin perjantain loppuottelussa, kun Sevilla marssi sen kuudenteen Eurooppa-liigan voittoon maalirikkaan finaalin jälkeen. Pelintekijä syötti Luuk de Jongin toisen maalin, ja aiheutti keskityksillään jatkuvasti ongelmia Interin puolustajille.

Squawka

@Squawka
Éver Banega's #UELFinal game by numbers vs. Inter:

🔘 Most touches (82)
🔘 Most passes completed (50)
🔘 Most ball recoveries (7)
🔘 Most chances created (5)
🔘 Most successful crosses (5)
🔘 Most fouls won (4)

Numbers worthy of winning any Final. 🏆

– Jätän seuran pokaali kainalossa ja leuka pystyssä. Kiitos siitä kuuluu joukkuetovereilleni. Haluan kiittää heitä kaikkia sekä joukkueen valmennustiimiä tästä cup-voitosta, Banega kiitteli.

– Minun halini [Julen Lopeteguin kanssa päätösvihellyksen jälkeen] oli osoitus kovasta työstä ja rakkaudesta, ottaen huomioon kaikki tämän kauden tapahtumat. Muistan kun pudotin tasoani hieman, hän jätti minut pois joukkueesta ja näytti minulle, ettei ilman työtä voi saada mitään.

[readmore from=Sevilla]

– Nyt minun on nautittava, vietävä tämä pokaali Sevillaan niille ihmisille, jotka eivät päässeet tänne tänään, mutta joiden kanssa me tunnemme olevamme läheisiä.

Banega pelasi päättyneellä kaudella 33 ottelua La Ligassa, ja teki kolme maalia seitsemän maalisyötön lisäksi. Seitsemässä Eurooppa-liigan pelissä syntyi neljä maalisyöttöä lisää.