Gareth Bale, 32, on tullut takaisin Real Madridiin. Edellinen vajaa vuosi vierähti valioliigaseura Tottenhamissa. Spursissa walesilainen pukeutui pelipaitaan numero yhdeksän.

Balen poissaollessa hiiri hyppäsi pöydälle Madridissa. 25-vuotias Marco Asensio käytti tilaisuutensa hyväkseen ja otti pelinumerokseen 11:n. Bale oli käyttänyt kyseistä numeroa koko Real-uransa ajan ja voittanut 13 pokaalia se yllään.

LaLigan säännöissä katsotaan, että jokaisessa joukkueessa täytyy olla käytössä numerot yhdestä 25:een. Diario AS huomauttaa, että tuolla välillä olevista paidoista vapaana on enää Luka Jovićin entinen numero, 16. Jović pelasi viime kevätkauden Bundesliigaa Eintracht Frankfurtissa, ja harjoitusottelussa Rangers FC:tä vastaan hän piti paitaa numero 18.

Lue myös: Real Madridin uusi hankinta saa Sergio Ramosin vanhan pelinumeron

Numero 14 saattaa myös vapautua, jos Casemirolle annettaan Raphaël Varanen varaama vitospaita. Vitosesta tunnistaa Casemiron peliasun Brasilian maajoukkueessa.

Teknisesti ottaen pelinumero 21 olisi myös otettavissa, mutta Martin Ødegaardilla, 22, oli se Rangers-ottelussa.

Pelinumeron menettäminen voi tehdä hallaa Balen ylpeydelle. Päävalmentaja Carlo Ancelottin tiedetään kuitenkin luottavan häneen. Kaikista Madridin sopimuspelaajista Bale oli viime kaudella jopa tehokkain peliaikaansa nähden. Tottenhamissa hän tarvitsi yhtä maalia kohden ainoastaan 104 minuuttia peliaikaa, Karim Benzema käytti Realissa 129 minuuttia yhteen maaliin.